MENÜ
EN | HU

Tagjává választotta az MNKH-t a Startup Europe Regions Network (SERN)

Három magyar szervezettel bővült az európai startupokat segítő intézmény

A Magyar Nemzeti Kereskedőház törekvése, hogy szoros kapcsolatot alakítson ki és tartson fent a hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel, egyesületekkel.

E célkitűzés mentén végzett szakmai munka eredményeként a Startup Europe Regions Network (SERN) elnökségi ülésén tagjává választotta a Magyar Nemzeti Kereskedőházat. Az MNKH mellett két további, a hazai és regionális innovációs ökoszisztémában jelentős szerepet betöltő magyar szervezet – az Agrárinformatikai Klaszter és az IKE2020 - felvételéről is pozitív döntés született.

A Startup Europe az Európai Bizottság által létrehozott multiszektorális non-profit szervezet, melynek célkitűzése a startupok segítése, a regionális szintű tevékenységek feltérképezése és támogatása Európa-szerte.

A SERN nemzetközi szinten összeköti a helyi ökoszisztémákat, a szakembereket és egykapus rendszeren keresztül információval látja el a startupokat. Tevékenysége során regionális erőforrásokat használ fel, hatékonyan segítve az innovatív vállalkozásokat akár a jogharmonizáció területén, vagy szakemberekhez és kutatási infrastruktúrákhoz való hozzáférésben.

 

További információ:

http://startupregions.eu/

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben