MENÜ
EN | HU

Százezrek a világ legnagyobb digitális vásárán

Hetvennél is több ország több mint 3000 cége mutatja be termékeit a világ legnagyobb informatikai szakkiállításán, a hannoveri CeBIT-en. Hatalmas tömegre számítanak idén: több mint kétszázezren látogatnak el az expóra. Magyarország jelenléte is minden eddiginél nagyobb szabású: a magyar pavilonban, 400 négyzetméteren 21 kiállító mutatkozik be.

Magyarország ideális termelési helyszínnek bizonyult, a következő feladat pedig az, hogy a legideálisabb kutatás-fejlesztési helyszínné váljon. Az ehhez szükséges kormányzati döntések már megszülettek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a hannoveri CeBIT-en, a világ legnagyobb informatikai szakkiállításán.

A magyar pavilon minden eddiginél nagyobb szabású: a szervezők egy valóságos házat építettek fel, konyhával, nappalival, garázzsal, hogy a magyar fejlesztéseken keresztül bemutassák, a digitalizáció megérkezett a mindennapokba,kézzel fogható és a hétköznapok életét megkönnyítő alkalmazásokat eredményezett.

Kovács Zoltán kormányszóvivő kiemelte, hogy a CeBIT-en felépített „magyar ház" ráirányítja a figyelmet arra, hogy a digitalizáció nem „elvont, megfoghatatlan fogalom".

A kiállítás hétfőn nyitotta meg kapuit és péntekig tart, a szervezők 200 ezer szakmai látogatóra számítanak.

Forrás: Origo

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben