MENÜ
EN | HU

Sikeresen mutatkoztak be a magyar cégek Ázsia egyik legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításán

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) közreműködésével négy magyar cég mutatkozott be a 2017. május 31-június 4. között a Thaiföld fővárosában, Bangkokban megrendezett Thaifexen, Ázsia egyik legjelentősebb élelmiszeripari és mezőgazdasági szakkiállításán. Az MNKH ezen túlmenően további 6 hazai cég termékeit is prezentálta az eseményen.

Igazodva a Magyar Kormány által meghirdetett Keleti Nyitás stratégiájához, az MNKH kiemelt figyelmet fordít a magas hozzáadott értéket képviselő, nemzetközileg is versenyképes termékeket és szolgáltatásokat előállító magyar vállalkozások ázsiai piacokon való pozícionálására.

Ennek részeként az MNKH közreműködésével négy magyar cég mutatkozhatott be Ázsia egyik legjelentősebb élelmiszeripari és mezőgazdasági szakkiállításán, a thaiföldi Thaifexen. Ezen túlmenően a Kereskedőház 6 további hazai vállalkozás termékeit is prezentálta az eseményen.

A közel 30 négyzetméteres egységes magyar standon többek között étrendkiegészítőket, kekszeket, tésztaféléket, természetes összetevőkből készült gumicukrot, valamint különböző pálinkákat kóstolhattak az érdeklődők. A pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy a kiváló minőségű magyar élelmiszerek az ázsiai piacokon is megállják a helyüket. 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben