MENÜ
EN | HU

Rekord számú résztvevő az ICT Proposers’ Day budapesti üzletember találkozóján

Közel 1000 szervezet vett részt a hazai rendezésű ICT Proposers’ Day mellett rendezett üzletember találkozón. A résztvevők 5500 tárgyalást folytattak a 2 napos rendezvény idején.

Az ICT Proposers’ Day az Európai Bizottság éves rendezvénye, ahol a brüsszeli szakértők bemutatják a 2018-20-as időszakra kiírt H2020 K+F+I pályázati felhívásokat és munkaprogramot. A Bizottság célja, hogy minél szélesebb körű együttműködésre ösztönözze az IKT szektor szereplőit a támogatási programokon keresztül. Az idei rendezvénynek Budapest adott otthont november 9-10 között a Hungexpo területén. Az Enterprise Europe Network biztosította az előadásokat kísérő üzletember találkozó szervezési és szakmai hátterét; Az idei rendezvényen résztvevők száma meghaladta a korábbi években regisztrált adatokat. Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, a hazai konzorcium vezetője a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Az üzletember találkozók kiváló lehetőséget biztosítanak az együttműködő partnerek megszólítására a fejlesztési elképzelések megvalósításához. Az egyetemi, a kutatói és a vállalati szektor szereplői egyaránt képviseltették magukat a résztvevők között. Több mint 5500 tárgyalásra került sor a 2 napos rendezvény során.

A helyszínen, a kiállítói térben felállított „Magyar Falu” elnevezésű stand szolgálta a magyar IKT innovációk széleskörű bemutatását. A pavilonban a Magyar Nemzeti Kereskedőház is képviseltette magát és személyes tanácsadást nyújtott a külpiac iránt érdeklődő vállalkozások számára. 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben