MENÜ
EN | HU

Ausztrál és új-zélandi beszállítói fórumot szervezett a (MNKH) Magyar Nemzeti Kereskedőház

Ausztrália és Új-Zéland egyik legnagyobb üzletlánc cégcsoportjának (WoolWorths és CountDown) az európai termékekért felelős beszerzési vezetőit 2018. október 18-án fogadta székházában az MNKH, aki - az Agrármarketing Centrum bevonásával - meghívta azokat a magyar élelmiszeripari szereplőket, akik érdeklődnek a távoli exportpiacok iránt, illetve már eredményesen külkereskedelmi tevékenységet folytatnak más piacokon.

A beszerzői fórum nyitó programjaként az MNKH bemutatta a magyar élelmiszeripar jellegzetességeit, és felhívta a figyelmet a legfontosabb, magas hozzáadott értékű és jellemzően hazai gyártású termékcsoportokra, amelyek a világpiacon is versenyképesek, míg a külföldi cég képviselői bemutatták a saját márkás termékek kategóriájában a beszállítóvá válás folyamatát. Ezt követően mintegy 14 nagy múltú, magyar élelmiszeripari vállalkozásnak lehetősége nyílt arra, hogy a B2B találkozókon bemutassa vállalatát és termékeit a lánc nemzetközi saját márkás beszerzési csapata számára.

A WoolWorths és CountDown nemzetközi szupermarket lánc a magyar vállalatokban komoly potenciált lát, olyan jövőbeli partnereket, akik „képesek lehetnek egy ilyen méretű lánc beszállítói elvárásait teljesíteni”. Az esemény sikerességét az is bizonyítja, hogy a további együttműködés érdekében az üzletlánc megkezdte az újabb üzleti találkozók szervezését.

 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben