MENÜ
EN | HU

A Magyar Nemzeti Kereskedőház hazahozta a nemzetközi üzleti lehetőségeket

Az I. Masters of Business Budapest 2017 elnevezésű üzleti rendezvényünkön 46 külpiaci irodánk képviselőjével mintegy 150 hazai vállalkozás folytatott üzleti tárgyalásokat.

A résztvevő magyar vállalkozások nem csupán az exportpiacokról kaphatták meg a legfrissebb információkat a kereskedőházak helyi képviseleteinek vezetőitől, hanem 4 kontinens 47 országának üzleti lehetőségeit, potenciális exportpartnereit is megismerhették, valamint személyes kapcsolatot alakíthattak ki a kereskedőházak vezetőivel.

„A Magyar Nemzeti Kereskedőház ugyan első alkalommal, ám hagyományteremtő jelleggel szervezte meg a Masters of Business Budapest 2017 üzleti rendezvényét, melyet már régóta szerettünk volna megvalósítani. Az esemény jelentős szakmai sikerrel zárult, hiszen közel 600 üzleti tárgyalásra került sor kevesebb, mint egy nap leforgása alatt. Mind a meghívott magyar vállalkozások, mind a kereskedőházi partnerek elégedetten térhettek haza, Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása az eseménynek és számos személyes üzleti kapcsolat vette ma kezdetét.” – fogalmazott Kun Gábor, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgató-helyettese.


Mintegy 150 magyar cég folytatott B2B tárgyalásokat a Kereskedőház helyi képviseleteinek vezetőivel

A Kereskedőház által meghívott magyar cégek széles ágazati spektrumot öleltek fel, az agrárgazdaság és élelmiszeripari szegmenstől kezdve a környezetiparon és az infokommunikáción át egészen a gépiparig és a sportgazdaságig.

A magyar vállalkozások részéről kiemelt igény mutatkozott elsősorban az izraeli, olasz, kínai, ukrán, görög, dél-koreai, szerbiai, indiai és török piacok iránt, ám az egész napos szakmai tárgyalássorozat keretében mind a 47 ország kereskedőházi képviselőit nagy számban keresték fel az exportálni kívánó magyar cégek.

Számos piac tekintetében konkrét üzleti lehetőségek is körvonalazódtak, ugyanakkor a magyar cégek exporttevékenysége szempontjából már az is jelentős sikerként értékelhető, hogy a helyi kereskedőházak versenyképes termékeket, szolgáltatásokat ismertek meg, melyeket a felmerülő külpiaci igényekre már célzottan tudnak kiajánlani. 


Kun Gábor, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgató-helyettese

A Magyar Nemzeti Kereskedőház kiemelt szakmai törekvése, hogy a magyar vállalkozások számára üzleti lehetőségeket keressen. E cél elérése érdekében az eddigi klasszikus eszközrendszer, mint például külföldi kiállításokon, üzleti rendezvényeken való részvétel mellett, 2017-ben új hatékony eszközök is bevezetésre kerülnek. A nemrégiben elindult Partner Portálon keresztül a személyes kapcsolattartás mellett a digitalizált, interaktív kommunikációra is lehetősége nyílik regisztrált partnereiknek. A Partner Portál többek között közvetlen hozzáférést enged az exportfejlesztéshez kapcsolódó tudástárhoz, illetve online felületet biztosít az MNKH szakmai rendezvényeire, képzéseire való jelentkezéshez.

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben