MENÜ
EN | HU

Export Expressz

Export Expressz elnevezésű szakmai programunk három pillére épül, amelyekre nagy hangsúlyt helyezve igyekszünk bővíteni a hazai kis- és középvállalkozások exporttevékenységét.

Korábbi, a kapcsolatok külföldi kiépítésén és a külpiaci igények felmérésén alapuló keresletorientált megközelítést kiegészítjük egy kínálatorientált stratégiával, amelynek keretében felmérjük a magyar termék- és szolgáltatáspiacot és a legversenyképesebb iparágakból, 20-30, már sikeres exportőr magas hozzáadott értékű termékeinek és szolgáltatásainak keresünk értékesítési lehetőségeket, amelyek zászlóshajóként nyithatnak utat további magyar cégek számára a külpiacokon.

A program második pillérének célja az ígéretes innovatív vállalkozások és startupok külpiacra segítése. Hazánk számos területen - egészségügy és biotechnológia, a mérnöki szolgáltatások, a gépgyártás és az infokommunikáció - nemzetközileg is kiemelkedő, minőségi technológiai megoldásokkal rendelkezik, amelyek a legversenyképesebb exporttermékeink. Az innovatív termékeket előállító és szolgáltatásokat kínáló magyar kkv-k felkutatása, külpiacra juttatása, illetve a magyar tudás és szakértelem exportjának elősegítése érdekében hoztuk létre a Technológia- és Tudástranszfer Igazgatóságot, valamint InnoTrade néven egy szakmai programot is indítottunk, amellyel a feltörekvő hazai innovatív vállalkozások külföldi kiállításokon való megjelenését támogatjuk.

Harmadik, egyben új elemként jelenik meg a határainkon kívül élő honfitársainkkal való együttműködés kiszélesítése és elmélyítése annak érdekében, hogy üzleti kapcsolati hálójuk révén hozzájáruljanak a hazai kkv-k exporttevékenységének bővüléséhez. 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció