MENÜ
EN | HU

Üzleti Csúcstalálkozó Mexikóban

2018. október 21. - 2018. október 23.

Mexikó

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton ajánljuk szíves figyelmébe az évente megrendezésre kerülő Üzleti Csúcstalálkozót Mexikóban, Latin-Amerika egyik legjelentősebb üzleti eseményét, amely a Mexikó és a latin-amerikai régió előtt álló gazdasági, kereskedelmi és geopolitikai kihívásokat hivatott elemezni. Az esemény résztvevői között említhetők a mexikói és külföldi vezetők az üzleti szférából, mexikói és külföldi politikai és kormányzati szereplők, elismert szakemberek, kutatók és média szakértők, civil, és egyéb szervezetek képviselői. Az esemény keretén belül a Budapesti Mexikói Nagykövetség üzleti találkozót is szervez.

Időpont: 2018. október 21-23. között

Helyszín: Guadalajara, Mexikó

Jelentkezési határidő: augusztus 31.

A csúcstalálkozón való részvétel regisztrációs díjhoz kötött, azonban több magyar vállalkozás részvétele esetén a Nagykövetség csoportos kedvezményt igyekszik biztosítani.

További információkat az esemény angol nyelvű honlapján talál, valamint kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére. Kérdés esetén forduljon a Latin-Amerika Projektigazgatósághoz a latinamerika@tradehouse.hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel,

Magyar Nemzeti Kereskedőház

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben