MENÜ
EN | HU

Üzletember találkozó a Magyar - Bosznia-Hercegovinai Gazdasági Vegyes Bizottság ülésének keretén belül

2018. március 21. - 2018. március 23.

Trebinje, Bosznia-Hercegovina

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar - Bosznia-Hercegovinai Gazdasági Vegyes Bizottság keretében létrejött KKV munkacsoport második ülésére várhatóan 2018. március 21-23. között kerül sor Trebinjében.

Az üléshez kapcsolódóan lehetőség nyílik üzleti delegáció szervezésére. A kiutazáson résztvevő cégek az üzleti fórum keretében Bosznia-Hercegovina és Trebinje üzleti lehetőségeiről, gazdasági helyzetéről kapnak tájékoztatást, a fórumot követő üzletember-találkozó pedig kiváló lehetőséget kínál sikeres jövőbeli üzletek megalapozására.

Amennyiben részt kíván venni a delegációban, jelentkezési szándékát kérjük, hogy a szekeres.anna@mkik.hu e-mail címen vagy a 061/474 5142 telefonszámon szíveskedjen jelezni.

Az üzleti fórum programjáról, az utazásról és a szállásügyintézésről a jelentkezés után nyújtanak bővebb információt a szervezők. A delegációt csak megfelelő számú érdeklődő (min. 8 cég) esetén szervezik meg.

 

Üdvözlettel,

Magyar Nemzeti Kereskedőház 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben