MENÜ
EN | HU

Tour d’Europe - Nemzetközi üzletember találkozó a Tavolán

2018. március 12. - 2018. március 13.

Belgium

Tisztelt Partnerünk!

 

Az Enterprise Europe Network (EEN) a sikeres Tour d'Europe rendezvénysorozat következő állomását a Tavola, fine food vásár ideje alatt tartja meg a belgiumi Kortjik-ban.

Ezúttal a Tour d’Europe a Tavola prémium élelmiszerekre fókuszáló, egyedi minőséget képviselő kiállítással párhozamosan kerül megrendezésre.

A piacvezető termelők mellett a kis, kézműves gyártók jelenléte biztosítja a szokatlanul széles kínálatot és a magas minőséget. Az új termékekre és a kimagasló termékélményre fókuszálva a Tavola megőrizte vezető szerepét az élelmiszer kereskedelem és catering rendezvények között.

A Tour d’Europe rendezvénysorozat kiváló alkalmat biztosít az élelmiszeriparban tevékenykedő üzletemberek számára, hogy sikeres tárgyalásokat folytassanak Európa minden tájáról érkező disztribútorokkal. A rendezvény személyes üzletember találkozókat (B2B) foglal magában, melyekhez a kereskedők igényeinek megfelelő termelő/gyártó partner kerül kiválasztásra. 

Az elmúlt években a Tour d’Europe rendezvénysorozat nagyon sikeresnek bizonyult Rotterdamban, Skóciában, Stockholmban, Palermoban és Kölnben, az Anuga mellett is.  

Kereskedőként/vevőként érdekli a rendezvény? Egyszerűen kezdjen böngészni a résztvevő vállalkozások között és válasszon magának tárgyaló partnert! Termelők/gyártók csak abban az esetben vehetnek részt a programon, ha legalább 1-2 vevő visszaigazolja tárgyalási szándékát.
 

Helyszín: Kortrijk Xpo, Belgium

Időpont: 2018. március 12-13.
 

A nemzetközi üzletember találkozón való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékát az alábbi Regisztrációs link -en jelezheti, 2018. március 11-ig

Az üzletember találkozón tárgyalást foglaló cégek a Tavola vásárra is jegyet kapnak!

 

További információkért kérjük, keresse munkatársunkat Fehér Lajos Dánielt a feher.lajos@tradehouse.hu e-mail címen vagy a  +36 (20) 269 2812 telefonszámon. 

 

Üdvözlettel,

Magyar Nemzeti Kereskedőház

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben