MENÜ
EN | HU

Medica 2018

2018. november 12. - 2018. november 15.

Düsseldorf

Tisztelt Partnerünk!

 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház 17 hazai vállalkozással közösen, nemzeti standdal jelenik meg a MEDICA 2018 egészségipari szakkiállításon.

A kiállítás az egészségipar egyik legjelentősebb rendezvénye, több mint 5100 kiállító érkezik 66 országból Düsseldorfba, hogy bemutassa találmányait, termékeit és szolgáltatásait. A Medica az orvostechnikai termékek, gyógyszerkészítmények, gyógyászati eszközök és egészségügyi szolgáltatások legátfogóbb vásárának számít Európában. A Düsseldorfi Kiállítási Központban tartott rendezvény az egészségipar forradalmi ötleteinek inkubációs helyeként is működik. Ezen túlmenően a kiállítás résztvevői különböző fórumokon, konferenciákon és különleges bemutatókon is részt vehetnek. A MEDICA tökéletes alkalom az üzleti kapcsolatok kialakítására, mélyítésére, üzletkötésre, valamint a piac általános felmérésére.

 

Időpont: 2018 november 12-15.

Helyszín: Düsseldorf / Németország

 

Üdvözlettel:

Magyar Nemzeti Kereskedőház

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben