MENÜ
EN | HU

Kereskedőház Partner Klub

2016. október 06. - 2016. október 06.

Budapest

 

Hogyan legyen profi a márkastratégiánk?

Egy kis- vagy közepes vállalkozásnál is fontos a sikerhez, hogy tudatosan építsük cégünk márkastratégiáját. A nemzetközi színtéren az tud versenyképes lenni, akinek nemcsak szakmai tudása van meg, hanem ezen erényeit vonzó és hiteles módon tudja bemutatni a piacának.

Hogyan tudjuk a márkanevünket felépíteni az iparágunkban? Hogyan tudunk magasabb árat elfogadtatni? Mi a különbség a márkastratégia és a marketingstratégia között? Hogyan tudjuk eldönteni, hogy melyik marketing eszközt érdemes használnunk? Milyen szerepe van ma egy profi honlapnak egy márka életében? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket járunk ezúttal körbe.

 

Partnereinktől kapott javaslatok alapján, a soron következő Partner Klub abban nyújt tájékoztatást, hogyan érhetjük el, hogy a cégünk vagy termékünk a legjobb választásként épüljön fel a vevő fejében. Vendégünk, Nagy Barna ügyvezető, stratégiai tervező, aki cégével az elmúlt 14 évben több száz márkát, arculatot és honlapot tervezett. Szakmai elismeréseik között 18 Év honlapja díj, és csomagolásdizájn díjak szerepelnek, köztük egy Év csomagolása elismerés is.

 

Előadó:

Nagy Barna, ügyvezető, Kreatív Vonalak Kft.

 

Időpont:

2016. október 6. (csütörtök) 16:00-18:00

Helyszín:

MNKH székhely, 6. emeleti rendezvényterem

(1095 Budapest, Ipar utca 5.)

 

Jelentkezési határidő: 2016. október 3. (hétfő)

 

Lehetőség van az előadó számára előzetes kérdéseket feltenni, melyeket a jelentkezéssel együtt az online felületen szíveskedjen megküldeni.

A rendezvénysorozat térítésmentes.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A rendezvényre tisztelettel meghívjuk!

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Partner Klub címmel konzultációs fórumot működtet együttműködő partnerei számára.

A klubrendezvények keretében elismert szakértők osztják meg tudásukat és tapasztalataikat egy-egy export szempontjából fontos témában. Az előadások mellett a vállalkozóknak lehetőségük nyílik az adott témakörben a meghívott szakértővel személyes konzultációra, valamint kapcsolatépítésre.

A fórumok havonta egy alkalommal délutánonként 16:00-18:00 óra között kerülnek megrendezésre, melyeket elsősorban cégvezetőknek, illetve felsővezetőknek ajánljuk.

 

A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni (maximum 25 fő) beérkezési sorrendben.

 

Bővebb információ:

Ungvári Anna, kkv képzési tanácsadó

Exportinkubációs és Kkv Képzési Igazgatóság

E-mail: ungvari.anna@tradehouse.hu

Telefon: +36-20/512-7003

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben