MENÜ
EN | HU

International Trade Fair

2016. november 24. - 2016. november 28.

Tirana, Albánia

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2016. november 24-28. között kerül megrendezésre az albán fővárosban, Tiranában a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb multiszektoriális kiállítása, az International Trade Fair. A kiállítás Albánia legjelentősebb gazdasági, kereskedelmi rendezvénye, amelyen hagyományosan 15-20 ország több mint 500 kiállítója mutatkozik be. A kiállítás évről-évre 30.000-50 000 látogatót vonz, amely idén sem alakul másképp. 

A kiállítás kiemelt területei: környezetipar, építőipar, IT, gépipar, járműipar, vegyipar, textilipar, infrastruktúra-fejlesztés, mezőgazdaság, élelmiszeripar, csomagolóipar, turizmus, szolgáltatások.

A magyar vállalkozók évek óta hagyományosan egy közösségi nemzeti standon mutatkozhatnak be kedvezményes anyagi feltételek és szakmai támogatás mellett.

A közeljövőben alakuló tiranai külpiaci képviseletünk munkatársainak fő feladata lesz, hogy minden magyar kiállítónak potenciális kereskedelmi partnereket találjanak, és a kiállítás idejére személyes találkozókat szervezzenek, segítsenek a tárgyalások során és további hasznos szakmai programokat szervezzenek a vásár időtartamára.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt által létesítendő nemzeti standon csak korlátozott létszámban tudunk kiállítói helyet biztosítani a mellékletben megadott feltételek mellett, ezért a jelentkezés nem jelent feltétlenül elfogadott részvételi lehetőséget. Ezért előre is kérjük megértésüket!

Kérjük, hogy jelentkezési szándék esetén szíveskedjen kitölteni az alább, a letölthető dokumentumok között található jelentkezési formanyomtatványt, és azt a megadott címre 2016. augusztus 31-ig szíveskedjen visszaküldeni!

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne, kérjük, keresse Rákhely Lászlót a következő e-mail címen: rakhely.laszlo@tradehouse.hu

 

Üdvözlettel,

Magyar Nemzeti Kereskedőház


Letölthető dokumentumok

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben