MENÜ
EN | HU

Biztonságtudatos Export Konferencia

2016. szeptember 15. - 2016. szeptember 15.

Budapest

A Magyar Nemzeti Kereskedőház a Magyar Biztonsági Fórum Egyesület és a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának oktatóinak közreműködésével Biztonságtudatos Export Konferencia címmel szakmai fórumot szervez 2016. szeptember 15-én (csütörtökön) Budapesten.

Felmérések azt mutatják, hogy az exportáló magyar kkv-k nem ismerik, és használják ki a szállítmánybiztosítások és egyéb konstrukciók kínálta kockázatcsökkentési lehetőségeket. A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának oktatói, a Magyar Biztonsági Fórum Egyesület, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház együttműködésével elindult a Biztonságtudatos Exportőr Program, melynek keretében egy széles körű online kérdőíves felmérést végeztünk, valamint erre építve biztonságtudatosságot növelő képzési rendezvényeket tervezünk.

  

Helyszín:       Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 7. terem (1. emelet)

         1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Időpont:        2016. szeptember 15. (csütörtök)

 

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a nagyfokú érdeklődésre való tekintettel a jelentkezést lezártuk. Köszönjük megértésüket.

 


Letölthető dokumentumok

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben