MENÜ
EN | HU

21. Mostari Nemzetközi Vásár

2018. április 10. - 2018. április 14.

Mostar, Bosznia-Hercegovina

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton ajánljuk szíves figyelmébe a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb multiszektorális kiállítását, a 21. Mostari Nemzetközi Vásárt, melyet Mostarban rendeznek meg 2018. április 10-14. között.

A kiállítás kiváló lehetőséget nyújt az élelmiszeripari gépgyártók,- építő,- csomagolóipari, - és egyéb ipari vállalkozások számára a nyugat-balkáni piacon történő bemutatkozásra. 

 Az eseményen az elmúlt esztendőben 30 ország 800 kiállítója képviseltette magát. A rendezvénynek hagyományosan közel 40.000 látogatója van.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai együttműködésének köszönhetően a magyar kiállítók egy közös nemzeti standon mutatkozhatnak be a nemzetközi szakkiállításon.

A részvétel feltételeit a mellékelt jelentkezési lap tartalmazza.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nemzeti standon csak korlátozott számban tudunk kiállítói helyet biztosítani, ezért a jelentkezés nem jelent feltétlenül elfogadott részvételi lehetőséget.

Előre is kérjük megértésüket!

Részvételi szándékát kérjük, hogy a csatolt jelentkezési lap kitöltésével a megadott e-mail címen szíveskedjen jelezni, legkésőbb 2018. február 10-ig.

 

További információ:

Karagics Mirjana- Balkán projektmenedzser

Tel: 36 20 337 7951

E-mail: karagics.mirjana@tradehouse.hu

  

Üdvözlettel,

Magyar Nemzeti Kereskedőház 


Letölthető dokumentumok

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben