MENÜ
EN | HU

Digitális Exportfejlesztési Stratégia

A Digitális Jólét Program részeként 2016-ban elkészült a Digitális Exportfejlesztési Stratégia, amely átfogó kormányzati intézkedéscsomagot határoz meg az informatikai kis- és középvállalkozások exportképességének javítása érdekében. A Stratégia célja a digitális termék-exportnövekedéssel elérni, hogy erős digitalizációs tudás alakuljon ki Magyarországon, s emellett az exportképes, infókommunikációval foglalkozó cégek új piacokat találjanak külföldön.

A Stratégia négy kiemelt terület támogatására fókuszál: a magyar infókommunikációval foglalkozó KKV-k; a magyar startupok; a szolgáltató központok (Shared Service Center); illetve az exportképes digitális állami megoldások.

Az MNKH egyik legfőbb feladata, hogy a stratégiában foglalt intézkedések és célok összehangoltan, az érintettek bevonásával és egyetértésével, szakmai összefogás mellett kerüljenek megvalósításra.

Törekvésünk, hogy közös fellépéssel segítsük azokat a hazai IKT vállalkozásokat, amelyeknek termékei, szolgáltatásai a külföldi piacokon is versenyképesek lehetnek. A piacszerzés lehetősége mellett személyre szabott, komplex - oktatást és tanácsadást is tartalmazó - szolgáltatáscsomagot nyújtunk partnereink számára.

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció