MENÜ
EN | HU

Latin-Amerika szemináriumot szervezett a Magyar Nemzeti Kereskedőház

A latin-amerikai térséget külkereskedelmi szempontból bemutató szemináriumot szeptember 29-én, kifejezetten a 2015. október 15. és 16. között, Budapesten megrendezésre kerülő II. Magyarország - Latin-Amerika Fórumon résztvevő vállalkozásoknak szervezte meg a Magyar Nemzeti Kereskedőház budapesti székházában. Az MNKH olyan ismeretek átadásával akarta támogatni ezzel a vállalkozásokat, amelyek segítséget jelenthetnek számukra a térség célpiacaira történő belépéskor és a régióban működő vállalkozásokkal folytatott B2B tárgyalások során.

A Déli Nyitás Stratégiába illeszkedő programon olyan szakértők osztották meg tapasztalataikat, akik hosszú éveket töltöttek a térségben, és jól ismerik a régió piaci sajátosságait. Dr. Pólyi Csaba nagykövet beszélt a térség gazdasági sajátosságairól, az intézményes kapcsolatokról hazánk és a térség országai között, a beviteli és adózási szabályokról. Lehoczki Bernadett, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa ismertette a régióval kapcsolatos gazdasági-politikai tudnivalókat, Viniczai Tibor, az FQL-EU System Hungary Kft. elnöke pedig az üzletkötési és piacra lépési tapasztalatait osztotta meg a jelenlévőkkel, de beszélt az árfolyamkockázati tényezőkről, befektetési nehézségekről és a bankrendszerről is. Az MNKH térségbeli szolgáltatásait és tevékenységét Balogh Lilla mutatta be.

A tréningen 37 cég 41 képviselője vett részt, tevékenységi körüket tekintve az élelmiszeripar, mezőgazdaság, gépipar, orvosi műszerek gyártása, IT alkalmazás fejlesztés, ICT, gyógyszeripar, gyógynövényipar, kozmetikumok, hulladékgazdálkodás, megújuló energia, vegyipar területekről.

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben