MENÜ
EN | HU

Kereskedőház Partner Klub – Árubiztonság a gyakorlatban

2015. május 7-én, negyedik alkalommal került megrendezésre a Kereskedőház Partner Klub „Árubiztonság a gyakorlatban” címmel. A rendezvény célja, hogy a résztvevő cégek vezetőit tájékoztassa az aktuális biztonsági intézkedések leghasznosabb formáiról, illetve hangsúlyozza ezek fontosságát.

Papp Róbert, a Magyar Biztonsági Fórum alapító tagja és ügyvezetője, több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkezik többek között piacvezető logisztikai cégeknél, valamint rendvédelmi területen. Előadásában részletesen bemutatta a fizikai biztonságot segítő technikai eszközöket, külön kiemelve a szállítmányok biztonságát javító eszközöket: pl. a plomba, a konténerzár, és a GPS követő rendszerek, valamint a beépített kamerák jelentőségét. Az előadó esettanulmány-videókon azt az üzenetet hangsúlyozta, hogy a legprofibb védelmi eszköz sem tölti be szerepét, ha az emberek azt nem megfelelően használják, ezért akár kis,- akár nagyvállalatról van szó, a legfontosabb a biztonság tudatossági szintjének emelése, ehhez pedig minden kolléga hozzájárulása szükséges. A biztonságos működés tehát az üzleti siker egyik kulcsa. Az előadást Papp Róbert rendkívül szemléletes és élvezetes videói tették élménnyé, peches és profi rablókról, valamint a kísértésnek ellenállni nem tudó, akár közszereplő alkalmi tolvajokról.

A Kereskedőház Partner Klub következő alkalma június 4-én kerül megrendezésre, amelynek témája a partnercégek kérésének megfelelően egy külkereskedelmi ügylethez kapcsolódó okmánykezelés és szerződéskötés esettanulmány jellegű bemutatása. A Partner Klub rendezvényeken a Kereskedőház Partner Klubjához csatlakozott cégek vehetnek részt. 

Elérhetőségek

MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink

Kattintson a nagyításhoz

Cégregisztráció
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben